Control bug

Report any bugs here

Control bug

Postby BloodShed04 » 19 November 2015, 18:51

When I used the controls,I pressed one button on the control and let go,but it still kept moving!After that,I cannot control my characters movements.(Although I can still fire)

Please,explain what is going on!

Im Back Boiz!
User avatar
BloodShed04
Usurpation Soldier [50]
 
Posts: 53
Joined: 27 June 2015, 10:17
Location: UK,LOLdon

Re: Control bug

Postby I LOVE STAFF » 19 November 2015, 22:26

get a rope and hook ur character. Then you should be able to control the bastard !

I LOVE STAFF
 

Re: Control bug

Postby drosebush » 20 November 2015, 00:50

I LOVE STAFF wrote:get a rope and hook ur character. Then you should be able to control the bastard !


Please, if you are going to post something in the bug reporting section, post something useful. Oh, and while you're at it, take a look at this page and let it sink in.
http://plazmaburst2.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=14355


BloodShed04 wrote:When I used the controls,I pressed one button on the control and let go,but it still kept moving!After that,I cannot control my characters movements.(Although I can still fire)

Please,explain what is going on!


As for that, it is something that has to do with adobe flash, and probably is a known bug by adobe. Does it with almost all browser games that use Adobe Flash. Especially when on firefox. However I have found a jerry-rigged fix for this. Go to your control panel (on windows) or system preferences (on mac) and find your keyboard repeat rate. Lowering this should help. (Lower it by more than just a few marks, otherwise there will be no noticable effect)

drosebush
 

Re: Control bug

Postby xChakra » 21 November 2015, 17:19

Click the screen and the button used to move in the position youre stuck in simultaneously.
[sarcasm] Yeah... Sure[/sarcasm]
Spoiler: Show More
Loading...
User avatar
xChakra
Advanced Usurpation Soldier [150]
 
Posts: 188
Joined: 31 December 2013, 01:49

Re: Control bug

Postby Silent Aurora » 21 November 2015, 17:29

This is due to screen lag, try using maxthan, opera or firefox
Silent Aurora
User avatar
Silent Aurora
Moderator
 
Posts: 1213
Joined: 11 December 2013, 18:09
Location: Hika and sks <3

Re: Control bug

Postby ustopable » 29 November 2015, 04:35

Maybe while youre holding a button the window suddenly minimized losing your control thus it will move by itself but to fix it just hold the last button you press and it should work (i can use it to spam bullets while im AFK just by holding fire button then sudden shift tab)
User avatar
ustopable
Civil Security Boss [500]
 
Posts: 594
Joined: 8 August 2013, 10:14


Return to Bug Reporting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users